1k8tey5ryjvbznihzmaq

12 askelta Unelma Elämääsi

Suunnittele ja Toteuta Unelma Elämäsi!

Mitä voit odottaa elämältäsi kurssin jälkeen:

- kehonkuvasi huomattavaa parantumista ja itsekurin kehitystä

- painon laskua ja ymmärrystä energiasi vapauttamisesta

- tunne-elämäsi ja tunteidesi vahvempaa käsittelyä ja kontrollia

- uutta innokkuutta ja iloa päiviisi sekä vähentynyttä ahdistusta ja stressiä

- laatuaika partnerin kanssa kasvaa ja on tyydyttävämpää

- tiimityö töissä kehittyy ja negatiivisuus muita kohtaan vähenee

- taloudellisen tilanteen virkistyminen ja uusien ideoiden herääminen

- parempi "tapakulttuuri" talouteesi

- urapolun kirkastuminen ja oman "elämän tarkoituksen" löytäminen


Kurssin aikana:

- saat askelmerkit jokaiseen muutokseen, jonka haluat tehdä

- autan sinua luomaan suunnitelman ja strategian tavoitteidesi saavuttamiseen

- tärkein työ on ajatustyö ja se on VAIN sinun hallinnassasi. Saat siihen kurssilta paljon ryhtiä

TOIMINTA eli suorittaminen jää myös sinulle, mutta hyvin suunniteltu elämä on jo puoliksi eletty, eikö niin ;) eli sinulle jää lopulta Seikkailu ja palkintojen jako

- turvalliset askeleet joka viikko ovat: AJATTELE, SUUNNITTELE ja TOIMI (+MUOKKAA: Erillinen valmennusryhmä, ei ilmaiskurssin mukana)

AJATTELE: kristallin kirkas visio jokaisesta elämäsi osa-alueesta: et voi saavuttaa sitä mitä haluat, jos et suostu sitä kertomaan ja tunnistamaan. Tässä vaaditaan paljon rohkeutta ja sinun ON OLTAVA avoin itsellesi. Ei enää selityksiä!

SUUNNITTELE: integroi suunnitelmasi nykyelämääsi ja priorisoi tärkeimmät asiat päiviesi pinnalle, jotta voit ottaa välittömästi pieniä askelia tavoitteitasi kohti.

TOIMI: suuretkin haaveet haalistuvat ajan myötä, joten sinun on toimittava joissakin asioissa ennenkuin uskot, että olet Valmis. Pelkät sanat eivät opeta, Elämänkokemus opettaa. Sinun on oltava rohkea ELÄMÄÄN sitä elämää, jota niin kovasti haluat.

MUOKKAA: jotta voit luoda parhaan mahdollisen elämäsi, sinun on pysyttävä kurssissa. Mittaamalla tuloksiasi ennen, aikana ja jälkeen saat kurssin kokonaistuottavuudesta moninkertaisen hyödyn sekä nopeutesi kiitäessäsi unelmiesi elämää kohti on enemmän kuin mitä ikinä uskoitkaan. Kaikki elämäsi osa-alueet kehittyvät huippuvauhtia, sillä tämän valmennuksen aikana ne tukevat toinen toisiaan aivan erityisellä tavalla ja siten Mikään ei voi pysäyttää sinua saavuttamasta kaiken sen mitä haluat! Voit aloittaa uuden, terveellisemmän elämän jo tällä istumalla. Kun asiat alkavat mennä paremmin, ne alkavat mennä VAUHDILLA! Se ei ole mikään sattuma, että sinä luet näitä sanoja. Jokin houkutti sinut tutustumaan minuun ja uskon, että se "jokin" tietää mitä tekee.

MUOKKAA-osia sisältää henkilökohtaisen valmennuksen, jossa me sovimme joka viikolle yhden tapaamisen/puhelun ja pidämme siitä kiinni. Tuen ja valmennan sinua omana yksilöllisenä itsenäsi ja suunnittelemme Sinulle sopivan menestyspolun sekä urheilun, kehonhuollon ja ravitsemuksen alueilla että henkisen hyvinvoinnin ja elämästä nauttimisen alueilla.

Lisäohjeita saat tämän kurssin viimeiseltä oppitunnilta tai ottamalla minuun suoraan yhteyttä:

miia@sheisaleader.com


Your Instructor


Miia Hämäläinen
Miia Hämäläinen

Miia is the founder and owner of She is a Leader. Her life has been a continuing adventure with more twists and turns than your basic scifi action movie. Miia is ex-military, an adventuress, a book lover, heavy lifter, listener, entrepreneur, competitor, writer, coach, outdoors person, mother, dreamer, romantic… a person who will never settle... Her life's passion and constantly evolving pursuit is to bring the inner strength of people to their surface so They too can live the lives they came here to live.


Frequently Asked Questions


When does the course start and finish?
The course starts now and never ends! It is a completely self-paced online course - you decide when you start and when you finish.
How long do I have access to the course?
How does lifetime access sound? After enrolling, you have unlimited access to this course for as long as you like - across any and all devices you own.
What if I am unhappy with the course?
We would never want you to be unhappy! If you are unsatisfied with your purchase, contact us in the first 30 days and we will give you a full refund.

Get started now!